1. Đăng nhập
  2. Đăng kư
Hiện kết quả từ 1 tới 4 của 4
  1. #1
    Tham gia ngày
    May 2012
    Bài gửi
    1.721
    Cảm ơn
    4
    Thanked 102 Times in 78 Posts

    Đề thi thử Đại Học môn Tiếng Anh - 2013

    ►Xem: 3027 ►Trả Lời: 3
    ►Chia Sẽ:
    13-02-2013

    SỞ GIÁO DỤC VÀ ĐÀO TẠO CẦN THƠ
    TRƯỜNG THPT CHUYÊN LƯ TỰ TRỌNG
    ĐỀ THI TUYỂN SINH ĐẠI HỌC NĂM 2013
    Môn: TIẾNG ANH; Khối A1 và khối D1
    Thời gian làm bài: 90 phút, không kể phát đề
    ĐỀ THI THỬ

    31 đề thi thử đại học môn Tiếng Anh năm 2012

    Đáp án đề thi Cao đẵng môn Anh Khối A1,D1 của bộ Giáo Dục năm 2012

    Download File

    (
    Bấm vào đây để xem nội dung đầy đủ
    Đề thi có 06 trang)
    Họ và tên thí sinh:……………………………………….
    Số báo danh:……………………………………………..
    Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the word that differs from the rest in
    the position of the main stress in each of the following questions.
    Question 1: A. generational B. communicative C. disobedient D. argumentative
    Question 2: A. incredible B. optimistic C. intellectual D. overwhelming
    Question 3: A. philosopher B. biology C. industry D. industrial
    Question 4: A. relativity B. environment C. laboratory D. evaporate
    Question 5: A. comfortable B. necessary C. community D. memorable
    Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the
    following questions.
    Question 6: In order to avoid boredom, the most important thing is to keep oneself _____.
    A. occupation B. occupied C. occupant D. occupational
    Question 7: Study harder _____.
    A. if you will pass the exam B. and you pass the exam
    C. unless you pass the exam D. or you won’t pass the exam
    Question 8: “Which is more important? Luck or effort?” – “Luck is _____ effort.”
    A. on the same importance B. of the same importance as
    C. the same importance as D. as the same importance as
    Question 9: “Take me some medicine from the aid kit, _____ you?”
    A. don’t B. can C. do D. will
    Question 10: I am _____ tired to think about that problem at the moment.
    A. simply B. far too C. much more D. nearly
    Question 11: “Which of the two boys is a boy scout?” – “_____ of them is.”
    A. All B. None C. Neither D. Both
    Question 12: “Where’s that _____ dress that your grandma gave you?
    A. long pink silk lovely B. pink long lovely silk
    C. lovely long pink silk D. lovely pink long silk
    Question 13: I requested that first-year students _____ to change their courses in the first two weeks.
    A. would be permitted B. be permitted
    C. were permitted D. are permitted
    Question 14: The coastguard boarded the ship and found _____.
    A. alive four men injured B. four injured men alive
    C. four injured alive men D. injured four alive men
    Question 15: Only during the early twentieth century _____ in the United States.
    A. that liquor was prohibited B. liquor was prohibited
    C. when liquor was prohibited D. was liquor prohibited
    Question 16: Having been served lunch, _____.
    A. the problem was discussed by the members of the committee
    B. the committee members discussed the problem
    C. it was discussed by the committee members the problems
    D. a discussion of the problem was made by the committee
    Question 17: The book would have been perfect _____ the ending.
    A. it hadn’t been for B. hadn’t it been for C. it had not been for D. had it not been for
    Question 18: The Pikes live in a four-bedroomed bungalow in a very nice _____ area.
    A. residing B. resident C. residence D. residential
    Mă đề thi: 169
    wWw.kenhdaihoc.comQuestion 19: Don’t put Tom in charge of arranging the theatre trip; he’s too _____.
    A. organized B. disorganized C. unorganized D. inorganized
    Question 20: David’s compositions are full of mistakes but they are very _____.
    A. imaginative B. imaginary C. imagination D. imaginable
    Question 21: Students can gain _____ benefits from learning to work together.
    A. considerate B. considering C. consideration D. considerable
    Question 22: The _____ dressed woman in the advertisement has a posed smile on her face.
    A. stylish B. stylishly C. stylistic D. stylistically
    Question 23: Most people can _____ clearly between a real and a simulated smile.
    A. differ B. different C. difference D. differentiate
    Question 24: I’m not surprised that Tom is ill. He’s been _____ for a long time. It was bound to affect his
    health sooner or later.
    A. having his cake and eating it B. burning the candle at both ends
    C. playing with fire D. going to town
    Question 25: Sarah said she took _____ golf so that she could meet more interesting people.
    A. on B. over C. back D. up
    Question 26: You should always fill _____ your tank when it gets down to a quarter full.
    A. off B. up C. in D. out
    Question 27: From the moment they first met, they got on like _____.
    A. two peas in a pod B. fish and chips C. a house on fire D. clockwork
    Question 28: - “I’m having some friends over for dinner this evening. Would you like to join us?” -
    “_____”
    A. Thanks, but I mustn’t. B. Come on. It’s your turn.
    C. Can I take a rain check? D. As a matter of fact, I do.
    Question 29: - “Do you have the time, please?” – “_____”
    A. I’d rather not. B. Sure. I have plenty of time.
    C. No, I haven’t. I’m busy. D. Sorry. I don’t have a watch now.
    Question 30: - “Well, it’s been nice talking to you.” – “_____”
    A. Yes, nice to have met you, too. B. Oh, yes. I’m afraid so.
    C. Nice to meet you, too. D. Have you been here long?
    Question 31: - “Would you like to meet Mrs. Gale?” – “_____”
    A. I don’t know where she is living. B. I’d love to.
    C. I find it very interesting. D. I can make an appointment with her.
    Question 32: - “It was very kind of you to help me out, Paul.” - “_____”
    A. I’m glad you like it. B. Thanks a million.
    C. That was the least I could do. D. You can say that again.
    Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the synonym of the underlined words in
    each of the following questions.
    Question 33: Parents have great hopes when they send their children to school.
    A. wishes B. obligations C. expectations D. plans
    Question 34: The documentary was so moving that many viewers cried.
    A. moody B. touching C. touchy D. moved
    Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the antonym of the underlined word in
    the following question.
    Question 35: I prefer secure jobs because I don’t like keeping on moving and changing all the time.
    A. demanding B. safe C. challenging D. stable
    Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the
    correct answer for each of the blanks from 36 to 45.
    Carefully conducted studies that have followed the children of working mothers have not been able
    to show any long-term problems, compared with children whose mothers stayed at home. My personal (36)
    _____ is that mothers should be allowed to work if they wish. Whether we like it or not, there are a number
    of mothers who just have to work. There are those who have invested such a big part of their lives in establishing a career that they cannot (37) _____ to see it lost. Then there are many who must work out of
    pure economic (38) _____. Many mothers are not (39) _____ to be full-time parents. After a few months at
    home with a much beloved infant, they feel trapped and isolated.
    There are a number of options when it (40) ____ to choosing childcare. These range from child
    minders and nannies through to Granny or the kind lady across the street. In reality, however, many parents
    do not have any choice; they have to accept anything they can get. Be prepared! No (41) _____ how good
    the childcare may be, some children are going to protest wildly if they are left. This is a (42) _____ normal
    stage of child development. Babies separate well in the first six months, but soon after that they start to get
    a crush on Mum and close family (43) _____. Make sure that in the first week, you allow plenty of time to
    help your child settle in.
    All children are different. Some are independent, while others are more (44) _____ to their mothers.
    Remember that if you want to do the best for your children, it’s not the quantity of time you spend with
    them; it’s the (45) _____ that matters.
    Question 36: A. view B. idea C. thought D. decision
    Question 37: A. afford B. decide C. hope D. expect
    Question 38: A. reason B. duty C. necessity D. task
    Question 39: A. made B. cut C. brought D. born
    Question 40: A. refers B. concerns C. turns D. comes
    Question 41: A. way B. matter C. surprise D. exception
    Question 42: A. perfectly B. extremely C. very D. certainly
    Question 43: A. people B. adults C. members D. grown-ups
    Question 44: A. used B. attached C. keen D. fond
    Question 45: A. quality B. attitude C. behavior D. manner
    Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the
    correct answer for each of the questions from 46 to 55.
    We find that bright children are rarely held back by mixed-ability teaching. On the contrary, both
    their knowledge and experience are enriched. We feel that there are many disadvantages in streaming
    pupils. It does not take into account the fact that children develop at different rates. It can have a bad effect
    on both the bright and the not-so-bright child. After all, it can be quite discouraging to be at the bottom of
    the top grade!
    Besides, it is rather unreal to grade people just according to their intellectual ability. This is only one
    aspect of their total personality. We are concerned to develop the abilities of all our pupils to the full, not
    just their academic ability. We also value personal qualities and social skills, and we find that mixed-ability
    teaching contributes to all these aspects of learning.
    In our classrooms, we work in various ways. The pupils often work in groups; this gives them the
    opportunity to learn to co-operate, to share, and to develop leadership skills. They also learn how to cope
    with personal problems as well as learning how to think, to make decisions, to analyze and evaluate, and to
    communicate effectively. The pupils learn from each other as well as from the teachers.
    Sometimes the pupils work in pairs; sometimes they work on individual tasks and assignments, and
    they can do this at their own speed. They also have some formal class teaching when this is appropriate. We
    encourage our pupils to use the library, and we teach them the skills they need in order to do this
    effectively. An advanced pupil can do advanced work; it does not matter what age the child is. We expect
    our pupils to do their best, not their least, and we give them every encouragement to attain this goal.
    Question 46: In the passage, the author’s attitude towards “mixed-ability teaching” is _____.
    A. critical B. questioning C. approving D. objective
    Question 47: The phrase “held back” in paragraph 1 means _____.
    A. forced to study in lower classes B. prevented from advancing
    C. made to remain in the same classes D. made to lag behind
    Question 48: The author argues that a teacher’s chief concern should be the development of the pupils’
    _____.
    A. learning ability and communicative skills B. intellectual abilities C. personal and social skills D. total personality
    Question 49: Which of the following is NOT mentioned in the passage?
    A. Pupils also learn how to participate in teaching activities.
    B. Group work gives pupils the opportunity to learn to work together with others.
    C. Group work provides the pupils with the opportunity to learn to be capable organizers.
    D. Pupils also learn to develop their reasoning ability.
    Question 50: The author’s purpose of writing this passage is to _____.
    A. recommend pair work and group work classroom activities
    B. emphasize the importance of appropriate formal classroom teaching
    C. offer advice on the proper use of the school library
    D. argue for teaching bright and not-so-bright pupils in the same class
    Question 51: According to the passage, which of the following is NOT true?
    A. It’s not good for a bright child to find out that he performs worst in a mixed-ability class.
    B. Development of pupils as individuals is not the aim of group work.
    C. Pupils cannot develop in the best way if they are streamed into classes of different intellectual
    abilities.
    D. There is no fixed method in teaching pupils to develop themselves to the full.
    Question 52: According to the passage, which of the following is an advantage of mixed-ability teaching?
    A. Formal class teaching is the important way to give the pupils essential skills such as those to be
    used in the library.
    B. Pupils can be hindered from an all-round development.
    C. Pupils as individuals always have the opportunities to work on their own.
    D. A pupil can be at the bottom of a class.
    Question 53: Which of the following statements can best summarise the main idea of the passage?
    A. Children, in general, develop at different rates.
    B. Bright children do benefit from mixed-ability teaching.
    C. The aim of education is to find out how to teach the bright and not-so-bright pupils.
    D. Various ways of teaching should be encouraged in class.
    Question 54: According to the passage, “streaming pupils” _____.
    A. is the act of putting pupils into classes according to their academic abilities
    B. aims at enriching both their knowledge and experience
    C. is quite discouraging
    D. will help the pupils learn best
    Question 55: According to the author, mixed-ability teaching is more preferable because _____.
    A. formal class teaching is appropriate
    B. it aims at developing the children’s total personality
    C. children can learn to work with each other to solve personal problems
    D. it doesn’t have disadvantages as in streaming pupils
    Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the
    correct answer for each of the questions from 56 to 65.
    Experiments have shown that in selecting personnel for a job, interviewing is at best a hindrance,
    and may even cause harm. These studies have disclosed that the judgments of interviewers differ markedly
    and bear little or no relationship to the adequacy of the job applicants. Of the many reasons why this should
    be the case, three in particular stand out.
    The first reason is related to an error of judgment known as the halo effect. If a person has one
    noticeable good trait, their other characteristics will be judged as better than they really are. Thus, an
    individual who dresses smartly and show self-confidence is likely to be judged capable of doing a job well
    regardless of his or her real ability.
    Interviewers are also prejudiced by an effect called the primary effect. This error occurs when
    interpretation of later information is distorted by earlier connected information. Hence, in an interview
    situation, the interviewer spends most of the interview trying to confirm the impression given by the
    candidate in the first few moments. Studies have repeatedly demonstrated that such an impression is
    unrelated to the aptitude of the applicant. The phenomenon known as the contrast effect also skews the judgment of interviewers. A suitable
    candidate may be underestimated because he or she contrasts with a previous one who appears
    exceptionally intelligent. Likewise, an average candidate who is preceded by one who gives a weak
    showing may be judged as more suitable than he or she really is.
    Since interviews as a form of personnel selection have been shown to be inadequate, other selection
    procedures have been devised which more accurately predict candidate suitability. Of the various tests
    devised, the predictor which appears to do this most successfully is cognitive ability as measured by a
    variety of verbal and spatial tests.
    Question 56: This passage mainly discusses the _____.
    A. judgments of interviewers concerning job applicants
    B. inadequacy of interviewing job applicants
    C. techniques that interviewers use for judging job applicants
    D. effects of interviewing on job applicants
    Question 57: According to the passage, the first impression _____.
    A. can easily be altered
    B. is unrelated to the interviewer’s prejudices
    C. is the one that stays with the interviewer
    D. has been repeatedly demonstrated to the applicant
    Question 58: The author mentions all of the following reasons why interviewing is not an accurate way to
    predict candidate suitability EXCEPT the _____.
    A. primary effect B. halo effect C. contrast effect D. cognitive effect
    Question 59: The word “hindrance” in paragraph 1 is closest in meaning to _____.
    A. assistance B. encouragement C. procedure D. interference
    Question 60: According to the passage, the “halo effect” _____.
    A. exemplifies how one good characteristic colors perceptions
    B. takes effect only when a candidate is well-dressed
    C. stands out as the worst judgment error
    D. helps the interviewer’s capability to judge real ability
    Question 61: The word “they” in paragraph 2 refers to _____.
    A. applicants B. judgments C. interviewers D. characteristics
    Question 62: The word “confirm” in paragraph 3 is closest in meaning to _____.
    A. verify B. misrepresent C. recollect D. conclude
    Question 63: The word “skews” in paragraph 4 is closest in meaning to _____.
    A. improves B. opposes C. biases D. distinguishes
    Question 64: The word “this” in the last paragraph refers to _____.
    A. measure cognitive ability B. devise personnel selection
    C. predict candidate suitability D. devise accurate tests
    Question 65: The paragraphs following the passage most likely discuss which of the following?
    A. More information on the kinds of judgment effects
    B. Other reasons for misjudgments of applicants
    C. Other selection procedures included in interviewing
    D. More information on cognitive ability tests
    Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to show the underlined part that needs correction.
    Question 66: (A) All almost the electricity for (B) industrial use comes (C) from large generators (D)
    driven by steam turbines.
    Question 67: The Egyptians (A) first discovered that (B) drying fruit preserved it, made it (C) sweeter, and
    (D) improvement its flavor.
    Question 68: When a (A) Vietnamese wants to work (B) part-time in Australia, he (C) needs to get a work
    (D) permission.
    Question 69: Our (A) neighbor is quite (B) safe because there have not been (C) many crimes (D) recently.
    Question 70: I am (A) very glad that you have (B) done (C) lots of progress this (D) semester. Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the sentence that is closest in meaning
    to each of the following questions.
    Question 71: Although he was very tired, he agreed to help me with my homework.
    A. Tired as he was, he agreed to help me with my homework.
    B. Despite being very tired but he agreed to help me with my homework.
    C. Tired though he was but he agreed to help me with my homework.
    D. All are correct.
    Question 72: He would prefer you to pay him immediately.
    A. He’d rather to be paid immediately. B. He’d rather you paid him immediately.
    C. He’d rather you to pay him immediately. D. He’d rather you pay to him immediately.
    Question 73: Tony’s boss gave him permission to take two days off.
    A. Tony’s boss left the office for two days. B. Tony quit his job after two days.
    C. Tony took two days off from work. D. Tony’s boss agreed to take off for two days.
    Question 74: There isn’t enough space in the room for another bed.
    A. Not enough space there is in the room for another bed.
    B. Another bed will take up enough space in the room.
    C. We don’t want any more beds in the room.
    D. The room isn’t big enough for one more bed.
    Question 75: This quarrel is likely to lead to a fight.
    A. This quarrel is likely to result from a fight.
    B. The result of this fight is likely to lead to a quarrel.
    C. This quarrel is somewhat like a fight.
    D. This quarrel is likely to result in a fight.
    Question 76: Without skilful surgery, he would not have survived the operation.
    A. With skilful surgery, he would have survived the operation.
    B. Had it not been for skilful surgery, he would have survived the operation.
    C. But for skilful surgery, he would not have survived the operation.
    D. He wouldn’t have survived the operation if he hadn’t skilful surgery.
    Question 77: “Why don’t you get your hair cut, Gavin?” said Adam.
    A. Adam advised Gavin to cut his hair.
    B. Gavin was suggested to have a haircut.
    C. It was suggestible that Adam get Gavin’s haircut.
    D. Adam suggested that Gavin should have his haircut.
    Question 78: I was on the point of leaving the house when he came.
    A. No sooner had I left the house than he came.
    B. I had hardly left the house when he came.
    C. When he came, I had just left the house.
    D. I was just about to leave the house when he came.
    Question 79: “You should have finished the report by now,” the boss said to his secretary.
    A. The boss suggested his secretary should have finished the report on time.
    B. The boss scolded his secretary for not finishing the report on time.
    C. The boss reminded his secretary of finishing the report on time.
    D. The boss advised his secretary to finish the report on time.
    Question 80: I’m sure it wasn’t Mr. Phong you saw because he’s in Hanoi.
    A. It couldn’t be Mr. Phong you saw because he’s in Hanoi.
    B. You mustn’t have seen Mr. Phong because he’s in Hanoi.
    C. It can’t have been Mr. Phong you saw because he’s in Hanoi.
    D. Mr. Phong mightn’t see you because he’s in Hanoi.
    THE END

    Xem thêm bài khác

  2. #2
    Tham gia ngày
    May 2012
    Bài gửi
    1.721
    Cảm ơn
    4
    Thanked 102 Times in 78 Posts

    Trường THPT Chuyên TG CỘNG H̉A XĂ HỘI CHỦ NGHĨA VIỆT NAM
    Tổ tiếng Anh Độc lập – Tự do – Hạnh phúc
    ________

    KỲ THI THỬ TUYỂN SINH ĐẠI HỌC KHỐI A1/D
    (DÀNH CHO LỚP 12A+12V)
    THỜI GIAN LÀM BÀI: 60 PHÚT

    Download File



    Bấm vào đây để xem nội dung đầy đủ
    Trường THPT Chuyên TG CỘNG H̉A XĂ HỘI CHỦ NGHĨA VIỆT NAM
    Tổ tiếng Anh Độc lập – Tự do – Hạnh phúc
    ________

    KỲ THI THỬ TUYỂN SINH ĐẠI HỌC KHỐI A1/D
    (DÀNH CHO LỚP 12A+12V)
    THỜI GIAN LÀM BÀI: 60 PHÚT
    MĂ ĐỀ: 3357


    Question 1: Choose the best form of the word a, b, c or d to finish the reading passage below.

    The strike by Greek air traffic controllers was called off late last night, but thousands of holiday makers still..2..at airports throughout Britain. 3,000 tourists..3..their third night last night..4..out at Gatwick airport. One of the airport’s main restaurants..5..and 50 families with children..6..there. A lucky few..7.. delays and ..8.. games to ease the pain and boredom for the children. However, by early today the restaurant area..9.. like a refugee camp, with passengers..10..among piles of baggage and rubbish. The airport operation manager, Christine Morrow, said that the situation..11.. dramatically in the last 24 hours, despite the fact that the strike had ended

    1. a-suffer b-are still suffering c-has still suffered d-had suffered
    2. a-had spent b-spent c-were spending d-are spending
    3. a-camping b-camp c-to camp d-were camping
    4. a-close b-were closed c-was closed d-has been closed
    5. a-sleep b-were sleeping c-had slept d-slept
    6. a-anticipate b-has anticipating c-were anticipated d-had anticipated
    7. a-brought b-has brought c-had brought d-has been bringing
    8. a-look b-looked c-had looked d-were looked
    9. a-lying b-lie c-were lying d-has lain
    10. a-had deteriorated b-was deteriorated c-was deteriorating d-deteriorate

    Question 2: Choose the best answer a, b, c or d to complete the following sentences.

    11. The articles……the magazine publishes are very scholarly.
    a-which b-of c-and d-in
    12. A person probably picks up any language most easily……it as a child outside a classroom.
    a-learn b-to learn c-by learning d-for learning
    13. Physicist J. Robert Oppenheimer…..an important role in the birth of atomic age.
    a-who played b-had c-playing d-was
    14. ….., a famous Italian navigator, was until recently considered the first European to sail to the New World.
    a-It is Columbus b-Columbus c-Columbus was d-It was Columbus
    15. . …..in 1912 that the Titanic sank while crossing the Atlantic.
    a-When it was b-Being c-When was d-It was
    16. I turned down the job,…..the attractive salary.
    a-because b-because of c-despite d-although
    17. I met my husband…..I was at university.
    a-until b-during c-since d-while
    18. The doctor…..me to spend a few days in bed.
    a-suggested b-proposed c-advised d-made
    19. I looked everywhere for some cooking oil, but I could only find…….
    a-a little b-little c-a few d-few
    20. If I breathe in, I get a sharp……in my chest.
    a-hurt b-wound c-ache d-pain

    Question 3: Choose the best answer a, b, c or d to finish the reading passage.

    We all know stories about people who have the..1..to remember hundreds of numbers after..2..them only once. Now experts are saying that such feats can be..3.. For example, most people can..4..about nine numbers if they are read out one a second. In one..5..,ten training hours produce only a small..6.., but the results after practising for a thousand hours were..7..: Some people remembered 80 or even 100 numbers. ..8.., most adults can identify only about five out of a set of 21 colours that are only..9..different. But after 80 training hours one person could..10.. of them.

    21. a-able b-ability c-enable d-disability
    22. a-hearing b-hear c-heard d-hearsay
    23. a-teach b-teaching c-taught d-teachable
    24. a-repetition b-repeatable c-repeatedly d-repeat
    25. a-experimentally b-experimental c-experimented d-experiment
    26. a-improve b-improving c-improvement d-improver
    27. a-amaze b-amazing c-amazed d-amazingly
    28. a-similar b-similarly c-similarity d-dissimilar
    29. a-slightly b-slight c-slighted d-slighting
    30. a-recognition b-recognized c-recognizable d-recognize

    Question 4: Read the reading passage and then choose the best answer a, b, c or d.

    Many people continue to skip breakfast despite its being the most important meal of the day.
    Busy people often rush out the door in the mornings without giving their bodies the fuel they need to handle a long day at work. They end up feeling tired by the afternoon and resort to the office snack machine or biscuit tin.
    Loysa Hourigan, from Nutrition Australia, said that catching up on food at lunchtime did not provide the body with enough sustenance to keep it going for the rest of the day. “ Even if you have had lunch, you won’t have as much food as you need. Your brain gets depleted of glucose and you feel tired.” Ms Hourigan said.
    According to Ms Hourigan, whole grain bread and cereals provide endurance. Milk, eggs, and baked beans provide protein, which helps people to be alert. Rolled oats are also an excellent endurance food.

    31. According to the passage, people should……..
    a-not have breakfast b-skip lunch c-not eat snacks d-have breakfast
    32. The word “ fuel “ in line 2 means……….
    a-food b-energy c-nutrition d-tired
    33. Ms Hourigan said that if we did not have breakfast, we would feel tired because……….
    a-we did not have lunch. b-our brain was full of glucose.
    c-there was no oxygen in our brain. d-our brain ran out of glucose.
    34. According to Ms Hourigan, which of the following is NOT mentioned endurance foods?
    a-Rolled oats b-cereals c-whole grain bread d-bananas
    35. Loysa Hourigan might work as a………….
    a-teacher b-nutritionist c-writer d-businesswoman

    Question 5: Choose the best preposition to complete the following sentences.

    36. He has been absent……..school very often lately.
    a-from b-on c-in d-with
    37. She wants to be financially independent….her parents.
    a-about b-of c-in d-with
    38.The government tries to protect the country...terrorist attacks.
    a-from b-of c-at d-for
    39. Please put your stuff away to make room...the new computer
    a-from b-upon c-about d-for
    40.They prevented me...entering the house.
    a-from b-on c-with d-at
    41. The police blamed the mother...neglecting her child.
    a-to b-for c-with d-of
    42. She returned...China after spending much time abroad.
    a-in b-from c-to d-at
    43. I always take careful notes...what my professors say.
    a-in b-for c-of d-with
    44. Vehicles also account....air pollution in the cities.
    a-on b-at c-for d-in
    45. Tom has to try hard to keep pace....his classmates.
    a-to b-with c-at d-for

    Question 6: Choose the word whose main stress is placed differently from the others in each group.

    46. a-accent b-suitable c-cultural d-eliminate
    47. a-information b-together c-residential d-simultaneous
    48. a-average b-attractive c-gallery d-numerous
    49. a-audience b-exceed c-convince d-assure
    50. a-superior b-repetition c-entertainment d-incorrect


























    Trường THPT Chuyên TG CỘNG H̉A XĂ HỘI CHỦ NGHĨA VIỆT NAM
    Tổ tiếng Anh Độc lập – Tự do – Hạnh phúc
    ________

    ĐÁP ÁN KỲ THI THỬ TUYỂN SINH ĐẠI HỌC KHỐI A1/D
    (DÀNH CHO LỚP 12A+12V)
    THỜI GIAN LÀM BÀI: 60 PHÚT


    Question 1:

    1. b 2- b 3- a 4- c 5, d
    6- d 7- c 8- b 9- a 10- a

    Question 2:

    11-a 12-c 13-b 14-b 15-d
    16-c 17-d 18-c 19-a 20-d

    Question 3:

    21- b 22- a 23- c 24- d 25- d
    26- c 27- b 28- b 29- a 30- d

    Question 4:

    31-d 32-b 33-d 34-d 35-b

    Question 5:

    36-a 37-b 38-a 39-d 40-a
    41-b 42-c 43-c 44-c 45-b

    Question 6:

    46-d 47-b 48-b 49-a 50-a



  3. #3
    Tham gia ngày
    Feb 2013
    Bài gửi
    1
    Cảm ơn
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    ai có thể giúp ḿnh viết bài này k ??? '' Many people continue to skip breakfast despite it is being most important meal of the day ''

  4. #4
    Tham gia ngày
    Feb 2013
    Bài gửi
    20
    Cảm ơn
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    hay đấy thank you

Từ khóa cho bài viết này

Quyền viết bài

  • Bạn không thể gửi chủ đề mới
  • Bạn không thể gửi trả lời
  • Bạn không thể gửi file đính kèm
  • Bạn không thể sửa bài viết của ḿnh
  •